a honlap felülete akadálymentes
Kaposszerdahely, Sántos és Szentbalázs községek szennyvízelvezetése
Keresés
Kapcsolat
Kaposszerdahely
82/712-526
info@kaposszerdahely.hu

Sántos
82/370-097
santos@somogy.hu

Szentbalázs
82/370-001
polgarmester.szentbalazs@kapos-net.hu
Oldaltérkép
Kaposszerdahely, Sántos és Szentbalázs községek szennyvízelvezetése

»Aktuális

       

Útfelújítás Sántoson és Szentbalázson

2013. szeptember 9, Hétfő
Sántoson és Szentbalázson - a 66. sz. főút szennyvízcsatorna építéssel érintett szakaszán - ideiglenes helyreállítás történt. A végleges helyreállítás, az érintett szakaszokon fél útpálya aszfaltozásával valósul majd meg.

A törvényi előírásoknak megfelelően a kivitelezésre a Társulás köteles közbeszerzési eljárást lefolytatni. Az elmúlt hónapokban az ezzel kapcsolatos előkészítő munka folyt. Időközben a Társulásban bekövetkezett személyi változások miatt 2013. szeptember első hetében jelenhetett meg az ajánlattételi felhívás. A közbeszerzési eljárás folyamatban van, menetére, befejezésére nincs ráhatása a Kaposszerdahely, Sántos és Szentbalázs Szennyvízcsatorna Építő Önkormányzati Társulásnak.

A projektgazda érdeke megegyezik a lakosság érdekével, vagyis, hogy gyors és akadálymentes közbeszerzési eljárás valósuljon meg, és még az ősz folyamán elkezdődhessen az út helyreállítása. Amennyiben ez bármilyen akadályba ütközik, november 15. és március 15. közötti időszakban a közúton nem lehet  helyreállítási munkákat végezni.

 

Utolsó frissítés: 2013-09-28