a honlap felülete akadálymentes
Kaposszerdahely, Sántos és Szentbalázs községek szennyvízelvezetése
Keresés
Kapcsolat
Kaposszerdahely
82/712-526
info@kaposszerdahely.hu

Sántos
82/370-097
santos@somogy.hu

Szentbalázs
82/370-001
polgarmester.szentbalazs@kapos-net.hu
Oldaltérkép
Kaposszerdahely, Sántos és Szentbalázs községek szennyvízelvezetése

»Aktuális

       

Rövid hírek Kaposszerdahelyről

2013. november 4, Hétfő
Néhány sorban a csatornaprogram legfrissebb információiról.

- Elkészült a Pálvarga-dűlőn keresztülvezető út helyreállítása: több mint 500 méteres szakaszon 2,5 méteres szélességben kőzúzalékkal szórta le és tömörítette a területen dolgozó csatornaépítő kivitelező. A terület lakosai most már a kaposszerdahelyi csatornaépítés előtti állapotnak megfelelő utat használhatnak.

- Lezajlottak a víztartási próbák a kaposszerdahelyi hálózaton, jelenleg a kamerás vizsgálatok értékelése van folyamatban.

- Hamarosan megkezdődik a Kapoli Antal utca burkolatának végleges helyreállítása, amelynek munkálatai még az idei évben befejeződnek.

- A településen létesített két szennyvízátemelő kialakításánál a szagtalanító kialakítása és az elektromos szerelés van soron, ám ez utóbbihoz az E.on hálozatfejlesztésére lenne szükség. A szolgáltató partnerségében bíznak a szakemberek, ugyanis ezen múlik a próbaüzem elindulása.

- A közúton már csak egy helyen - egy 150 méteres szakaszon - dolgoznak a projekt keretében: e területen a rétegvíz okoz előre nem látott, váratlan problémát. A közút többi szakaszán már egy másik projekt megvalósítójaként a Magyar Közút gépei végeznek felújítási munkákat.

 

Fotók megtekintéséhez kattintson ide

Utolsó frissítés: 2013-11-14